0722 344 919

Stimati colaboratori,

Va multumim pentru accesarea paginii web si pentru timpul acordat parcurgerii prezentarii de mai jos.

INGEN LABORATORY se ocupa de productia, importul si distributia de ECHIPAMENTE SI CONSUMABILE DE LABORATOR (INCLUSIV REACTIVI). Ca arie de activitate, ne adresam laboratoarelor din diverse domenii: chimic, alimentar, agricol, medical, controlul calitatii produselor, etc.

Am realizat primul catalog in format electronic, din Romania, ce cuprinde descrierile si imaginile produselor. Acesta include: REACTIVI, HARTIE DE PH, HARTIE DE FILTRU, TESTE RAPIDE, COLORIMETRE, TURBIDIMETRE, PAHARE ERLENMEYER, PAHARE BERZELIUS, BIURETE, PIPETE, BECURI BUNSEN, BECURI TECLU, CREUZETE, CAPSULE, MICROSCOAPE, HIGROMETRE, REFRACTOMETRE, LAMPI UV, DISTILATOARE, ETUVE, AGITATOARE MAGNETICE, CRONOMETRE, MEDII DE CULTURA, BALANTE, PH-METRE, BAI DE APA ETC.

Pe langa produsele din catalog, putem furniza si altele: echipamente complexe, reactivi pentru diverse aplicatii, teste rapide, instrumentar si o gama larga de consumabile.

Produsele se livreaza impreuna cu toate documentele necesare, respectiv: certificate de conformitate, certificate de garantie, fise tehnice de securitate, instructiuni de utilizare, etc.

In speranta ca veti considera oportun sa ne contactati, vom raspunde, prompt, solicitarilor dumneavoastra.

Cu deosebita consideratie,
    
Director,
Dr. Ing. Adrian Stoica

Oferim consultanta in domeniul biotehnologiei.

Pentru detalii, va rugam sa sunati la telefon 0722344919.